Bransje

Bransje

Vi prioriterer vertskapsrollen høyt og ønsker å gi besøkende turoperatører, byråansatte, media og presse best mulig service og assistanse. Se våre tjenester nedenfor og registrer deg på vårt nyhetsbrev.

Se også

Booking

Booking

Her kan du bestille fleire av dei største og mest spektakulære turistattraksjonane i Noreg, som Flåmsbana, fjordcruise i UNESCO-området og overnatting.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Flåm Newsletter gir deg som turoperatører siste nyheter og informasjon om produkter i Flåm og omegn. Dersom du ønsker å motta våre utsendelser, vennligst meld deg på her:

Fotoservice

Fotoservice

Elektronisk bildedatabase som inneholder motiver fra Flåm og omegn. Her finner du Flåmsbana, naturbilder, attraksjoner, fjordbilder og annet som er relatert til reisemålet Flåm. Alle bilder er gratis for bruk i markedsføri...

Rutetider

Rutetider

Her finner du rutetider for våre produkter, blant annet fjord cruise på Nærøyfjorden, Lysefjorden og Geirangerfjorden, Flåmsbana og Stegastein utsiktspunkt. 

Video

Video

Med Flåmsbana og verdsarvby gir vi deg spektakulære opplevingar i verdsarvområdet. Vakker natur, fjord og mektige fjell, fossefall, kultur og tradisjonar gjer at Flåm er verdt eit besøk, uansett årstid.