Bestillingsvilkår

Bestillingsvilkår

Disse generelle vilkårene gjelder mellom Flåm AS, og andre som inngår avtale med Flåm AS i henhold til bekreftelsen (gjesten). Avtalen kan gjelde boenhet, reise, kjøp av andre produkter tjenester eller en kombinasjon av disse.

Hvem er ansvarlig

Flåm AS, PB 42, N-5742 Flåm. Org 982 897 424. Flåm AS stiller seg ansvarlig for alle transaksjoner som går gjennom nettsiden. Vår samarbeidspartner PayEX er ansvarlig for at kredittkortnummer og -koder håndteres sikkerhetsmessig i henhold til de krav som er definert i Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

Våre underleverandører

Vi er ansvarlig for at våre underleverandører får betalt for det du har bestilt gjennom oss. Våre underleverandører er ansvarlig for hver sin del av sitt program, herunder fullstendige forsikringer, tillatelser, utstyr, bemanning og annet, som er i overensstemmelse med de til enhver tid gjeldende lover og regler som får anvendelse for leverandøren. 

Avtalen med mer 

Som selger står Flåm AS ansvarlig overfor gjesten for det denne har krav på i henhold til avtalen. Ansvaret for de oppgavene som skal gjennomføres av andre enn Flåm AS, står leverandørene selv ansvarlig for.

Som arrangør har Flåm AS plikt til å sørge for følgende 

Skriftlig bekreftelse på bestilling sendes til gjest i tillegg til andre nødvendige dokumenter. 

Flåm AS har kun ansvar for reisen som beskrevet. Skulle slike avtaler skje mellom tredjepart og kjøper, bør avtalen gjøres skriftlig. Alle kundedata oppbevares etter norsk lov og ingen personlige data vil bli solgt videre til en tredjepart.

Bindende bestilling 

En bestilling er bindende så snart ett booking nummer er tildelt gjesten og betaling fullført. Det er gjestens ansvar å kontrollere at ankomst og avreisedato samt alt annet som er vesentlig for bestillingen er korrekt. 

Betaling

Gjesten skal betale 100 % for arrangementet ved bestilling via www.visitflam.com. Gjesten skal ta med seg bekreftelsen ved ankomst. 3D Secure er aktivert for websiden.

Informasjon om avbestilling:

 Avbestilling av reservasjon uten forsikring

  • Gjesten kan avbestille til Flåm AS. Flåm AS og leverandører av arrangement aksepterer kun avbestillinger og endringer som gjøres av gjesten. Flåm AS plikter å sende bekreftelse på avbestilling/endring skriftlig.
  • Dersom avbestilling skjer 30 dager eller mer før avreise refunderes hele beløpet. 
  • Dersom avbestilling skjer mindre enn 30 dager før avreise refunderes ikke beløpet. 

Ved kjøp av avbestillingsforsikring

Vi anbefaler alle våre kunder selv å sørge for gode forsikringsavtaler før reisen, i tilfelle sykdom, tap eller skade på reisegods, ulykke, ansvar og lignende.

Ved kjøp av avbestillingsforsikring hos Flåm AS kan kunden avbestille innen midnatt (kl. 24:00) dagen før forbruk. Da vil hele ordrebeløpet refunderes minus sum av avbestillingsforsikring (10% av kjøpsbeløp). En eventuell refusjon vil skje til det kredittkort som er benyttet ved bestilling.

Endring av bestilling må skje innen kl. 16:00 dagen før avreise, med forbehold om ledig kapasitet.

Forpliktelser til gjest 

For å kunne bestille/inngå avtale med Flåm AS om arrangement, må gjesten ha fylt 20 år. Minst en person må ha fylt 20 år for å bo i enheten. Dersom det er tvil om aldersgrense må man kunne stille legitimasjon. Hvis aldersgrense ikke er oppfylt når boenheten skal overtas, gjelder reglene for avbestilling (hver enkelt leverandørs avbestillingsregler).

Gjesten plikter å følge ordensregler, anvisninger og bestemmelser som gjelder for reise, boenhet og annet. Mellom klokken 23:00 og 07:00 plikter gjesten å ta hensyn og holde et lavt støynivå av hensyn til andre gjester. Gjesten står fullt ansvarlig for alle eventuelle skader som påføres produktet. Flåm AS eller leverandør av produktet har rett til å si opp avtalen med umiddelbar virkning dersom gjesten eller noen i dennes selskap opptrer forstyrrende og/eller gjør skade på boenheten eller området rundt

Vi gjør gjesten oppmerksom på at leverandører til Flåm AS kan ha egne regler og forpliktelser og kunden er ansvarlige for å gjøre seg kjent med disse.

Videresalg av billetter på Flåmsbana er ikke tillatt og kredittkortet må medbringes på turen og være tilgjengelig for kontroll.   

Hva hvis noe går galt? 

Eventuelle feil/mangler skal meldes til stedet umiddelbart slik at stedet har mulighet til å rette opp i saken der og da. Hvis du har forsømt å søke oppreising i leieperioden og dermed unngått å gi stedet mulighet til å rette opp eventuelle mangler, så kan du i ettertid ikke kreve kompensasjon.

Dersom det skulle oppstå uenighet mellom stedet og bestiller hva gjelder kvalitet, feil eller mangler som måtte ha oppstått før eller under oppholdet, vil ikke Flåm AS som formidler være part i en slik sak.

Force Majeure / Forbehold

Flåm AS står ikke ansvarlig for utilfredsstillende værforhold, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligger utenfor selskapets kontroll. Skulle evtentuelle feil oppstå, har Flåm AS sin fulle rett til å kansellere bestillingen.

Ofte stilte spørsmål

[Visitflam.com and booking] Hvordan mottar jeg billetten når jeg bestiller på nettet?

Hvis du bestiller billetten på nettet, får du en bekreftelse på e-post med en lenke til selve billetten. Du kan laste ned, skrive ut og ta med billetten, eller bare lagre dokumentet på mobilen og vise det frem ved ankomst. 

[Visitflam.com and booking] Jeg har ikke mottatt en bekreftelse på e-post for bestillingen min. Hva skal jeg gjøre for å være sikker på at bestillingen har gått igjennom?

Sjekk i søppelpostmappen. Kontakt turistinformasjonen for å få hjelp dersom du ikke finner billetten.

[Visitflam.com and booking] Hvilke kredittkort tar dere?

Du kan betale med Visa og Mastercard når du bestiller på nettet. Turistinformasjonen tar alle typer kort. 

Se også

Flåmsbana

Flåmsbana

Flåmsbana er en av verdens mest spektakulære togreiser, og en av de største attraksjonene i Norge. Toget kjører fra enden av Aurlandsfjorden, en sidearm av Sognefjorden, og opp til høyfjellet ved Myrdal stasjon. Reisen vis...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 550,-
Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 335,-