Sognefjorden

Sognefjorden

Sognefjorden er den dypeste og nest lengste fjorden i Europa med isbreer, fossefall, stavkirker og vakkert kulturlandskap. En av de mest spekakulære sidearmene er Nærøyfjorden som står på UNESCO sin verdensarvliste.

Sognefjorden strekker seg 204 km inn i landet og er på det dypeste nesten 1300. Det majestetiske landskapet har lokket til seg tilreisende fra hele verden i mer enn 150 år. Opplev det spennende fjordlandskapet i de ulike årstidene; på vinteren i  blå vinterdrakt, om våren med fruktblomstring, den frodige sommeren eller om høsten med alle sine farger.

Nærøyfjorden

Nærøyfjorden er den smaleste og mest dramatiske av sidearmene til Sognefjorden og står på UNESCO sin verdensarvliste. Fjorden er spekakulær med høye fjell, fossefall og de idylliske gårdnee langs fjorden. Anbefalt båttur mellom Flåm - Aurland -  Gudvangen og retur til Flåm med buss.

Fjærlandsfjorden

Fjærlandsfjorden er vakker og majestetisk. En fjord med lys grønnfarge som følge av alt smeltevannet og som er omkranset av snøkledde fjelltopper. Følg båttur fra kunstbygden Balestrand gjennom det vakre fjordlanskapet og nesten helt frem til Jostedalsbreen.

Se også

Fjord cruise Fjærlandsfjord

Fjord cruise Fjærlandsfjord

Nyt en herlig fjordtur til bygdene mellom breene – Balestrand og Fjærland. Langs fjorden passerer vi små grender, fosser og bratte fjell. Fjærland ligger der fjord og bre møtes.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill fjord cruise Fjærlandsfjord her:

Fra kr 280,-