Om Flåm AS

Flåm 0910-1286.jpg

Om Flåm AS

Flåm AS tenker helhetlig reisemålsutvikling og har som filosofi at kulturen, naturen og servicekonseptene må spille sammen for å gi den beste kundeopplevelsen. Gjennom fellesforetak, heleide datterselskaper og partnere, både i nasjonale og internasjonale markeder setter vi gjesten først i alle stadier av opplevelsen i de naturskjønne norske fjordene.

Vår forretning er din opplevelse

Flåm AS er et av Norges ledende reiselivsselskaper som tilrettelegger reiser og mektige opplevelser i Flåm og resten av fjord-Norge. Dagens moderne turist forventer å få en smakebit av en regions særtrekk på en inspirerende, godt tilrettelagt og effektiv måte. Dette i kombinasjon med bekvemmeligheter, matopplevelser og service av beste kvalitet.

Flåmsbana er i dag ett nasjonalt fyrtårn i Norsk reiseliv og en av Norges topp 5 turistattraksjoner. Den drives i 50-50 partnerskap mellom Flåm AS og NSB. Antall reisende årlig har hatt en vekst fra 330.000 i 1997 til nesten 930.000 i 2016. 

Gjennom vårt fellesforetak og 50/50 partnerskap med Fjord1, bringer The Fjords DA samme markeds- og kommersielle kompetanse til fjord-cruise i UNESCO verdensarvparker, som vi gjør til Flåmsbana. Med fartøyet «Vision of the Fjords» og vårt moderne salgs- og distribusjonssystem etterstreber vi miljøvennlig, innovativ og lønnsom turismenæring.

Nøkkelinformasjon om Flåm AS

Antall ansatte (2016): 55+

Antall reisende (2016): 1,2 million  

Omsetning (2016) MNOK 135

Fellesforetak

Flåm Utvikling AS (partnerskap med NSB)

Omsetning (2016): MNOK 153

The Fjords DA (partnerskap med Fjord1)

Omsetning (2016): MNOK 125

Andre:

Myrkdalen Fjellandsby AS (10%)

Fjord Tours AS (12.5%)

Våre Eiere

Flåm AS er et datterselskap av Aurland Ressursutvikling AS og eies av SIVA (et statsforetak under Nærings- og fiskeridepartementet), Aurland kommune, og Aurland Sparebank.

Historie

Aurland Ressursutvikling AS og det heleide datterselskapet Flåm AS, har utviklet et reisemål i verdensklasse. Da virksomheten ble etablert i 1997 hadde pilene pekt nedover i lengre tid både for Flåmsbana og for reiselivet i regionen. Gjennom kundeorientering, et blikk for regionens potensiale og en betydelig investeringsvilje har man lagt stein på stein og utviklet en destinasjon som resten av reiselivs-Norge henter inspirasjon fra.

Vår visjon: "Oppfylle drømmer, skape minner"

Vår misjon: "Selge bærekraftige naturopplevelser i verdensklasse".

Se også

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Flåm AS har opplevd en sterk vekst de siste årene. Selskapet har i dag 65 helårsansatte med påfølgende 200 sesongarbeidere fra 20 ulike nasjonaliteter. Ledige stillinger publiseres fortløpende.

Kontakt oss

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende din reise til Flåm, ta kontakt med oss på telefon og epost, eller kom innom kundesenteret i Flåm.