Vision of The Fjords kåret til «Ship of the Year 2016»

Vision of The Fjords kåret til «Ship of the Year 2016»

Vision of The Fjords - inspirert av UNESCOS Verdens Arv områder har vunnet den prestisjefylte prisen «Ship of the Year 2016» på verdens største skipsfartsmesse SMM i Hamburg. Miksen av miljøbevisshet og gjestekomfort gjorde Vision of The Fjords bemerket i konkurransen.

Fakta Vision of The Fjords:
Lengde: 40 m
Bredde: 15 m
Materiale: Carbon fibre sandwich
Antall seter: 399
Hovedmotor: 2 x 749 kW
El-motor: 2 x 15 kW
Batteripakke: 600 kWh

Naturen er nærmere, nesten lydløst. Du står på toppdekket av et mesterstykke av tidløs, moderne design og innovative løsninger, som skjærer gjennom krystallklart vann omgitt av snødekte fjelltopper, en natur som tilsynelatende er like interessert i deg som du er av den. Du befinner deg i et unikt område som står på UNESCOS liste over Verdens Arv områder, på et fartøy som er miljøvennlig og leverer opplevelser på vannet som ingen andre fartøy gjør. Naturen fartøyet seiler igjennom er så spektakulær at det finnes ikke ord som rettferdiggjør en beskrivelse - den må oppleves. Dette fartøyet vant prisen «Ship of the Year 2016». Se pressemelding her.

Innovativt design

Designet er gjenkjennelig og spesielt der det portretterer våre fjellveier på Vestlandet som snor seg opp fjellsidene i mange av våre fjorder. Gjestene vil kunne bruke designet til komme seg opp på sidene og på toppen av fartøyet og ned igjen på andre siden for å komme så nær den fantastiske naturen som mulig. Komfortable lounger og panorama-vinduer gjør også opplevelsen av naturen fantastisk som aldri før på et fartøy for de som vil tilbringe reisen innendørs.

Miljøvennlig hybrid fremdriftssystem

Bygget for å bringe gjester inn til hjertet av Nærøyfjorden, er Vision of The Fjords konstruert for å beskytte den dramatiske naturen hun seiler igjennom. Elektrisk fremdrift gjør reisen nesten lydløs og helt uten utslipp i Nærøyfjorden. Og med sitt skrog-design gir Vision of The Fjords svært lite bølger som skader den sårbare strandsonen i fjorden. Fartøyet gir gjestene en unik naturopplevelse samtidig som de reisende setter ett fotavtrykk mindre på sine reiser.

Opplev Vision of The Fjords

Vision of The Fjords har flere daglige avganger, noe som gjør forbindelser til buss, tog og andre av våre reiseopplevelser nesten sømløse. Hun gjør ca. 700 rundturer årlig, hele året rundt. Dette er det eneste fartøyet som vil gå i Nærøyfjorden hele året og gi unike gjesteopplevelser høst, vinter, vår og sommer. Turen fra Flåm til Gudvangen gjennom det spektakulære naturområdet med nesten 1800 meters høye fjelltopper, unike fossefall og små bygder tar ca. 1 time og 30 minutter. 

Opplev «Ship of the Year 2016». Book billett her

Se også

Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 335,-
Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Bli med på UNESCO fjordcruise og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Dette er en kombinert rundtur med båt og buss og den har flere daglige avganger mellom Flåm og Gudvangen.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 430,-