Om Flåm AS

Flåm 0910-1286.jpg

Om Flåm AS

Flåm AS tenker helhetlig reisemålsutvikling og har som filosofi at kulturen, naturen og servicekonseptene må spille sammen for å gi den beste kundeopplevelsen. Gjennom fellesforetak, heleide datterselskaper og partnere, både i nasjonale og internasjonale markeder setter vi gjesten først i all stadier av opplevelsen i de naturskjønne norske fjordene.

Vår Forretning Er Din Opplevelse

Flåm AS er et av Norges ledende reiselivsselskap og tilrettelegger reiser og mektige opplevelser i Flåm og resten av fjord-Norge. Dagens moderne turist forventer å få en smakebit av en regions særtrekk på en inspirerende, vel tilrettelagt og effektiv måte. Dette i kombinasjon med bekvemmeligheter, matopplevelser og service av beste kvalitet.

Flåmsbana er i dag ett nasjonalt fyrtårn i Norsk reiseliv og en av Norges topp 5 turistattraksjoner. Den drives i 50-50 partnerskap mellom Flåm AS og NSB. Antall reisende årlig har hatt en vekst fra 330.000 i 1997 til nesten 930.000 i 2016. 

Gjennom vårt fellesforetak og 50/50 partnerskap med Fjord1, bringer The Fjords DA samme markeds- og kommersielle kompetanse til fjord-cruise i UNESCO verdensarvparker, som vi gjør til Flåmsbana. Med fartøyet "Vision of the Fjords" og vårt moderne salgs- og distribusjonssystem etterstreber vi miljøvennlig, innovativ og lønnsom turismenæring.

Nøkkelinformasjon om Flåm AS

Antall ansatte (2016): 50+

Antall reisende (2015): 1 million  

Omsetning (2015) MNOK 109

Fellesforetak

Flåm Utvikling AS (partnerskap med NSB)

Omsetning (2015): MNOK 132

The Fjords DA (partnerskap med Fjord1)

Omsetning (2015): MNOK 106

Andre:

Myrkdalen Fjellandsby AS (10%)

Fjord Tours AS (12.5%)

Våre Eiere

Flåm AS er et datterselskap av Aurland Ressursutvikling AS og eies av SIVA (et statsforetak under Nærings- og fiskeridepartementet), Aurland kommune, og Aurland Sparebank.

Historie
Aurland Ressursutvikling AS og det heleide datterselskapet Flåm AS har utviklet et reisemål i verdensklasse. Da virksomheten ble etablert i 1997 hadde pilene pekt nedover i lengre tid både for Flåmsbana og for reiselivet i regionen. Gjennom kundeorientering, et blikk for regionens potensiale og en betydelig investeringsvilje har man lagt stein på stein og utviklet en destinasjon som resten av reiselivs-Norge henter inspirasjon fra.

Vår visjon: "Oppfylle draumar, skape minner"

Vår misjon: "Selje bærekraftige naturopplevingar i verdsklasse".

Se også

Kontakt oss

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende din reise til Flåm, ta kontakt med oss på telefon og epost, eller kom innom kundesenteret i Flåm.