Hopp til innhald

Å gå på truger er ein fantastisk måte å komme tett på naturen om vinteren. Du ser ei slåande utsikt over Aurlandsfjorden og fjella rundt fjorden.

Gjer som lokalbefolkninga

Den guida turen går til fjells, med utsikt over det beste av norsk natur. Du har storslått utsikt over Aurlandsfjorden, Flåm, den vesle bygda Undredal og dei mektige fjella rundt. Det er lagt inn fleire stopp på turen, og guidane deler lidenskap for og kunnskap om dei ulike områda du får sjå.

Bestill no

{{fact.key}}:
{{fact.value}}
Bil
Vandring
Guiding
Landskap
Utkikkspunkt
Fotostopp
Frå kr 775,-

Det kjennest som å gå i sand på stranda

Du frys ikkje

Å gå med tradisjonelle truger har vore ein norsk tradisjon i tusenvis av år. Med truger kan du gå på overflata av snøen, utan å gå gjennom. Du kjem deg til snødekte fjell på ein morosam og minneverdig måte. På ein tradisjonell norsk trugetur får du servert varm drikke så du får varmen i deg. 

Praktisk informasjon

Turen startar og sluttar i Flåm. Frå Flåm tek me buss til Aurland og opp til Stegastein utsiktspunkt, der trugeturen startar. Trugeturen tek ca. 1,5 timar. Turen tek ca. 3 timar.

Passar det for meg?

Turen passar for nybyrjarar. Du må vere i normalt god form, men du må ikkje ha erfaring med truger. Hugs varme klede, då det kan bli svært kaldt om vinteren.

Bestill no