Fretheim Hotel

Velkomen til historiske Fretheim Hotel!

Heilt sidan midten av 1800-talet har Flåm vore ein ynda plass for turistar, då engelske lordar kom inn Sognefjorden med båtane sine på jakt etter nye område for jakt og fiske. Dei var innlosjerte på garden til den rikaste mannen i Flåm, Christen Fretheim, og snart såg Fretheim Hotel dagens lys.

Med fortida som inspirasjonskjelde kan Fretheim Hotel by på tette møte med det beste av sognekulturen gjennom kortreiste smakar, spektakulær utsikt mot fjord og fjell og interiør og innretning som tek deg tilbake i tid. Fretheim Hotel er stolt medlem av De historiske Hoteller og Spisesteder.

Flåmsbana er næraste naboen vår, og vegen er kort til eit mangfald av opplevingar og aktivitetar. Om du vel å sykle Rallarvegen, gå Aurlandsdalen, ta eit fjordcruise i UNESCO sitt verdsarvområde, padle kajakk på fjorden, fiske eller berre slappe av, håpar vi at historia vår vil gi deg inspirasjon, energi og eit minnerikt opphald. Velkomen som gjest hos oss!

 Helsing frå alle oss på Fretheim Hotel

Arven restaurant

Arven restaurant

På hovudrestauranten på Fretheim Hotel nyt du himmelske smaksopplevingar med ei storslått utsikt.

Feiring av ein spesiell dag

Feiring av ein spesiell dag

Konfirmasjon, bursdag eller anna feiring? Fretheim har stemningsfulle selskapslokale og omgivnader for alle slags arrangement.