Fretheim Hotel

Velkommen til historiske Fretheim Hotel

Helt siden midten av 1800-talet har Flåm vært en yndet plass for turister, da engelske Lorder kom inn Sognefjorden med båtene sine på jakt etter nye områder for jakt og fiske. De var innlosjert på gården til Flåms rikeste mann, Christen Fretheim og snart så Fretheim Hotel dagens lys.

Med fortiden som inspirasjonskilde kan Fretheim Hotel by på tette møter med det beste av sognekulturen gjennom kortreiste smaker, spektakulær utsikt mot fjord og fjell og interiør og innretning som tar deg tilbake i tid. Fretheim Hotel er stolt medlem av De historiske Hoteller og Spisesteder.

Flåmsbana er vår nærmeste nabo og veien er kort til et mangfold av opplevelser og aktiviteter. Om du velger å sykle Rallarvegen, gå Aurlandsdalen, ta et fjord cruise i UNESCO verdsarvområdet, padle kajakk på fjorden, fiske eller bare slappe av, håper vi at vår historie vil gi deg inspirasjon, energi og et minnerikt opphold. Velkommen som vår gjest!

 Hilsen alle oss på Fretheim Hotel

Arven restaurant

Arven restaurant

På hovudrestauranten på Fretheim Hotel nyt du himmelske smaksopplevingar med ei storslått utsikt.

Feiring av ein spesiell dag

Feiring av ein spesiell dag

Konfirmasjon, bursdag eller anna feiring? Fretheim har stemningsfulle selskapslokale og omgivnader for alle slags arrangement.