Bransje

Bransje

Vi prioriterer vertskapsrolla høgt og ønskjer å gi besøkjande turoperatørar, byråtilsette, media og presse best mogleg service og assistanse. Sjå tenestene våre nedanfor, og meld deg på nyhendebrevet vårt.

Se også

Booking

Her kan du bestille fleire av dei største og mest spektakulære turistattraksjonane i Noreg, som Flåmsbana, fjordcruise i UNESCO-området og overnatting.

Nyheitsbrev

Flåm Newsletter gir deg som turoperatør dei siste nyhenda og informasjon om produkt i Flåm og området rundt. Dersom du ønskjer å få utsendingar frå oss, kan du melde deg på her:

Photoservice

Elektronisk biletdatabase som inneheld motiv frå Flåm og omland. Her finn du Flåmsbana, naturbilete, attraksjonar, fjordbilete og anna som er relatert til reisemålet Flåm. Alle bilete er gratis å bruke i marknadsføring av...

Rutetider

Rutetider

Her finn du rutetider for produkta våre, mellom anna fjordcruise på Nærøyfjorden, Lysefjorden og Geirangerfjorden, Flåmsbana, Stalheim utsiktspunkt og Stegastein utsiktspunkt. 

Video

Video

Med Flåmsbana og verdsarvby gir vi deg spektakulære opplevingar i verdsarvområdet. Vakker natur, fjord og mektige fjell, fossefall, kultur og tradisjonar gjer at Flåm er verdt eit besøk, uansett årstid.