Hopp til innhald

Reiselivsbransjen

Vi prioriterer vertskapsrolla høgt og ønskjer å gi besøkande turoperatørar, reisebyråtilsette, media og presse best mogleg service og assistanse. Sjå tenestene våre nedanfor, og meld deg på nyhendebrevet vårt.

Her kan du bestille fleire av Noregs største og mest spektakulære turistattraksjonar, som Flåmsbana, fjordcruise i UNESCOs verdsarvområde og overnatting.

Produkt endringar 2020

På grunn av Covid-19-utbruddet vil det være endringar i produkta for 2020, både i rutetider og tilgjengelegheit. Du finner dei siste oppdaterte rutetidene her!

Kontakt sales@visitflam.com om du har spørsmål angåande siste oppdateringar!

Bestilling: 

Logg inn på agentbestillinga her Hvis du ikkje har påloggingsopplysingar, men ønskjer ein kontrakt med Flåm AS som turoperatør eller agent, kan du ta kontakt med salsavdelinga vår

Hvis du ikkje har brukt Citybreak før, tilrår vi at du lastar ned agenthandboka vår. Du kan laste ned agenthandboka her 

Photoservice

Vi har ein digital database med bilete frå Flåm, Geiranger, Lysefjorden og andre område der vi har verksemd. Formålet med Visit Flåm Photoservice er å fremje nasjonal og internasjonal marknadsføring av Flåm som reisemål, til presse og turoperatørar. Alle bilete som skal brukast, skal krediterast. For eksempel "Foto: Visit Flåm / fotograf: Sverre Hjørnevik" 


Flam Newsletter
Company name
Contact person
Position
E-mail
Select your subscription
Visitflam.com
MICE