Rundtur på Nærøyfjorden

Bli med på UNESCO-fjordcruise og opplev eitt av dei flottaste og mest populære fjordområda i Noreg.  Dette er ein kombinert rundtur med båt og buss, og han har fleire daglege avgangar mellom Flåm og Gudvangen.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Frå kr 430,-

Den smale og spektakulære Nærøyfjorden er omkransa av bratte fjellsider med snødekte toppar som ragar 1800 meter over havet, med brusande fossefall og idylliske grender langs fjorden.

Dette er eit område som er vurdert til å vere eitt av verdas vakraste fjordlandskap, og som står på UNESCO si verdsarvliste.

Du kan velje å starte i Flåm eller Gudvangen. Du vel også om du ynskjer å starte rundturen med cruise og returnere med buss, eller omvendt.

Merk at det er ulike båtar som seglar ruta. Ynskjer du å oppleva fjorden frå vår nye hybridbåt vel du cruiset som tek 1 time og 30 minuttar. Våre «klassiske» fartyg på fjorden seglar ruta på 2 timar og 15 minutter.

Vinter Cruise

På vårt Vinter Cruise som går i perioden 1. oktober til 30. april er ikke fartyg (premium eller klassisk) forhåndsdefinert. The Fjords forbeholder seg retten til å alternere fartøy i sin flåte ut fra værforhold, kapasitet og teknisk vedlikehold. Merk at endringer kan oppstå på kort varsel. Informasjon om fartyg kan fås ved henvendelse til vårt kundesenter. 

Notis: Kan kun reserverast online.

Bestill her:

Frå kr 430,-

Vanlege spørsmål

[Nærøyfjord Round-trip] Bør jeg kjøpe billetten på forhånd?

Vi tilrår sterkt at du kjøper billetten på førehand via nettsidene våre. Dermed kan du vere sikker på at du kjem med på den avgangen du ønskjer. Du kan òg kjøpe billettar på turistinformasjonen i Flåm. 

[Nærøyfjord Round-trip] Hvor finner jeg priser og rutetider for fjordcruiset?

Du finn prisar og rutetider på nettsidene våre: www.visitflam.com/en/informasjon/brochures/   

[Nærøyfjord Round-trip] Er buss- og båtturene guidet?

Vi har eit audioguide-system om bord i båtane, men ikkje i bussane. Guidesystemet i båten er tilgjengeleg på fleire språk. 

[Nærøyfjord Round-trip] Er det enkelt å finne avreisestedene?

Ferjeterminalen og busshaldeplassen i Flåm ligg berre nokre få meter frå togstasjonen. Kva kai båten går frå, kan variere frå dag til dag, så sjekk informasjonsskilta og skjermane i Flåm, eller kom innom turistinformasjonen for å få meir informasjon. 

I Gudvangen finn du busshaldeplassen ved parkeringsplassen. Sjå etter Visit Flåm-skilta. Båten går frå hamna i Gudvangen.

[Nærøyfjord Round-trip] Kan man kjøpe mat og drikke ombord?

Ja, det er kiosk med enkel servering om bord i alle båtane. Kontakt oss dersom du ønskjer å bestille mat til grupper. Vi tilbyr tilpassa gruppemenyar. 

Se også

Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO-verdsarvparken og opplev eitt av dei flottaste og mest populære fjordområda i Noreg. Frå det nye og spennande hybridfartøyet «Vision of the Fjords» kjem du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Frå kr 335,-