Fjord Cruise Geirangerfjord

Geirangerfjorden er en 15 kilometer lang arm av Storfjorden og er på UNESCOs Verdensarv-liste sammen med Nærøyfjorden. Fjorden er en av Norges mest besøkte attraksjoner, og gir deg en spektakulær opplevelse i fjord Norge. 

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 285,-

Fjord cruise fra Geiranger til Hellesylt

Fjorden gir deg en vakker opplevelse i fjordlandskapet, omkranset av høye fjell, hvor fraflyttede gårder klamrer seg til fjellsidene. På turen mellom Geiranger og Hellesylt kan du se knivsflåfossene, kjent som De syv søstrene og Friaren. Du kan også se fossen Brudesløret, på turen gjennom fjorden. 

På turen gjennom Geirangerfjorden vil du oppleve norsk natur på sitt aller beste på kloss hold. Vill og vakker natur og yrende dyreliv - der ingen skulle tru at nokon kunne bu.  

Se rutetider fjord cruise Geirangerfjord 2018 her

Notis: Rundtur kan kun bookes online.

Bestill her:

Fra kr 285,-

Ofte stilte spørsmål

[Fjord Cruise Geiranger] Hvordan reserverer jeg plass på bilferjen i Geiranger og Lysefjorden?

Du kan reservere på nettsiden vår, www.visitflam.com. Merk at når du bestiller billett til bil, er sjåføren allerede inkludert i prisen. Hvis det for eksempel er to voksne reisende og én bil, må du velge én reisende fra rullegardinmenyen under voksen. Den andre reisende er inkludert i bilbilletten. 

Du kan bestille Geirangerfjordturen via lenken www.visitflam.com/en/se-og-gjore/aktiviteter/fjord-cruise-geirangerfjorden/. Her finner du all informasjonen du trenger om denne turen.  

Du kan bestille Lysefjordturen via lenken www.visitflam.com/en/se-og-gjore/aktiviteter/fjord-cruise-lysefjorden/. Her finner du all informasjonen du trenger om denne turen.

[Fjord Cruise Geiranger] Kan jeg reise med en tidligere eller senere avgang enn det jeg har bestilt?

Nei, du må reise med den avgangen du har billett til. 

[Fjord Cruise Geiranger] Hvor mange biler er det plass til på ferjen?

Veøy har plass til 32 biler, og Bolsøy opptil 42 biler. 

[Fjord Cruise Geiranger] Kan jeg kjøpe billetten ved ombordkjøring?

Ja, du kan kjøpe billetter ombord hvis det er ledige billetter. Vi anbefaler alltid at du bestiller billett på forhånd for å sikre at du kommer med ønsket avgang.

[Fjord Cruise Geiranger] Er det audioguide-system ombord?

Ja, det er audioguide-system ombord. Det er er tilgjengelig på følgende språk: norsk, engelsk, tysk, fransk, spansk, japansk og koreansk. 

Se også

Fjord Cruise Lysefjord

Fjord Cruise Lysefjord

Når du tar et fjord cruise på Lysefjorden med turistferje kan du se spektakulær natur, som Preikestolen, Kjerag, vill og vakker natur og spennende fjellformasjoner. Den 42 kilometer lange turen inn fjorden, får du se den...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 345,-
Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Bli med på UNESCO fjordcruise og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Dette er en kombinert rundtur med båt og buss og den har flere daglige avganger mellom Flåm og Gudvangen.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 430,-