Fjord Cruise Hjørundfjord

Test
Aksla Ålesund: Terje Rakke/Nordic Life AS/Fjord Norway/Destination Ålesund & Sunnmøre
Sunnmørsalpane og Hjørundfjorden: Håvard Myklebust / fjellfotografen.net / www.fjordnorway.com
Hjørundfjorden: Mattias Fredriksson / www.fjordnorway.com
Christian Gaard Trandal: Oddhild Breivik
Kai Trandal: Oddhild Breivik
Urke Hjørundfjorden: Arfinn Tønnesen
Ankomst Øye: Terje Rakke/Nordic Life AS/Fjord Norway/Destination Ålesund & Sunnmøre

Oppdag de majestetiske Sunnmørsalpene fra den storslåtte og 35 km lange Hjørundfjorden i Møre og Romsdal mellom Ålesund og Øye. Her reiser du igjennom urørt natur i et dramatisk, barskt, variert og historisk rikt fjordlandskap.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 350,-

Hjørundfjorden

Hjørundfjorden er omkranset av stupbratte fjell som stiger loddrett opp fra fjorden med tinder opptil 1700 meter. Fjorden deler Sunnmørsalpene i to med små bygder langs fjorden på begge sider, noen uten veiforbindelse. Noen av disse stedene er fortsatt uberørte og har beholdt det autentiske, da båten igjennom århundrer har vært den eneste livsnerven for menneskene som bor her.

Fjordcruiset er en pittoresk transport etappe i kjernen av Sunnmørsalpene, mellom Ålesund og Øye der du har mulighet til å hoppe av eller på i Trandal. Christian Gaard Bygdetun på Trandal har de siste årene blitt en av de mest spektakulære og mest besøkte musikk festival scenene på Vestlandet. Store internasjonale og nasjonale artister som blant annet The Blues Brothers og Adam Douglas har latt seg forføre av det mektige landskapet og stemningen på Trandal og flere kommer tilbake år etter år.

Fjordcruiset er et utmerket knutepunkt når du skal utforske regionen; det være seg om du skal reise til eller fra Geiranger, by vandring i den vakre Jugendstilbyen Ålesund eller sjekke inn et par dager på det historiske og sagnomsuste Øye Hotel Union. På Øye kan du for eksempel oppleve ruiner av undersjøiske gårder i Norangsdalen om sommeren eller late dager ved fjorden med fiskestangen.

Sunnmørsalpene er et eldorado for topptur entusiasten, mosjonisten og livsnyteren med et utall muligheter for fantastiske natur og kultur opplevelser sommer og vinter, det være seg ved havet, i byen eller innerst i fjordarmene.

Se rutetider Fjord Cruise Hjørundfjord 2018

Notis: Rundtur kan kun bookes online.

Bestill her:

Fra kr 350,-

Ofte stilte spørsmål

[Fjord Cruise Hjørundfjord] Kan jeg gå av eller på i Trandal?

Avstigning Trandal:

For avstigning på Trandal, gi beskjed til mannskap ved ombordstigning.

Påstigning Trandal:

For påstigning, ta kontakt med vertskapet på Trandal så hjelper de med å ta kontakt med båten.

[Fjord Cruise Hjørundfjord] Er der buss korrespondanse Øye og Hellesylt?

Ja, du kan ta lokalbussen mellom Øye og Hellesylt. Bussrute (133) finner du hos FRAM.

Se også

Fjord Cruise Geirangerfjord

Fjord Cruise Geirangerfjord

Geirangerfjorden er en 15 kilometer lang arm av Storfjorden og er på UNESCOs Verdensarv-liste sammen med Nærøyfjorden. Fjorden er en av Norges mest besøkte attraksjoner, og gir deg en spektakulær opplevelse i fjord Norge. 

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 285,-