Fjord Cruise Lysefjord

Fjord cruise Lysefjorden - sightseeeing

Når du tar et fjord cruise på Lysefjorden med turistferje kan du se spektakulær natur, som Preikestolen, Kjerag, vill og vakker natur og spennende fjellformasjoner. Den 42 kilometer lange turen inn fjorden, får du se den fantastiske geologien og naturen skapt av isbreene. 

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 315,-

Opplev vakker natur, Preikestolen og Kjerag

Lysefjorden, som ligger i Forsand kommune er 42 kilometer lang og 422 dyp. Når du seiler langs fjorden med turistferjen kan du oppleve Preikestolen, det fantastiske fjellplatået som rager 604 meter over Lysefjorden og er rangert som et av Norges fremste naturbaserte reisemål. 

Du kan også oppleve Kjerag på sydsiden av Lysefjorden, dette fjellplatået ligger på 1100 meter over havet. Er du heldig kan du få høre Kjeragsmellet og se Kjeragbolten. 

Fjorden er fyllt med opplevelser fra fossefall, dyreliv, spennende geologi, samt vill og vakker natur. 

På turistbilferja kan du ta med både bil og buss, men det er begrenset kapasitet og det er best å forhåndsbestille for å sikre seg plass.

Se rutetider fjord cruise Lysefjord 2017 her

Bestill her:

Fra kr 315,-

Ofte stilte spørsmål

Er det lov å spise medbrakt mat og drikke ombord i båten?
Nei, medbrakt mat og drikke er ikke tillatt ombord.
[Lysefjorden Sightseeing] Hva er Kjerag?

Kjerag er et fjell i Forsand kommune, og et veldig populært reisemål blant vandrere, fjellklatrere og basehoppere. Det høyeste punktet ligger 1110 meter over havet.