FjordSafari

Bli med på en unik opplevelse i UNESCO fjordlandskapet. Med RIB-båter kommer du tett på fjorden og fjellene i det vakre verdensarvområdet.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 590,-

Fjordsafari - tett på naturen

Nyt den storslåtte vestnorske naturen fra åpne RIB-båter når vi tar deg med på en guidet tur på Aurlandsfjorden og verdsarvområdet Nærøyfjorden! Med maksimum 12 gjester i hver båt er du garantert en personlig opplevelse med våre kunnskapsrike guider. Du får et unikt innsyn i bygdene og livet langs fjorden og guiden deler lokale historier og sagn fra området. I det vakre fjordlandskapet er det et yrende dyreliv og underveis på turen speides det etter sel, nise og ørn. 

Fram til 31. mars kan du også oppleve vinterlandskapet med truger på bena. Trugeturen starter ved utsiktspunktet Stegastein med spektakulær utsikt over det dramatiske fjordlandskapet.

Bestill her:

Fra kr 590,-

Se også

Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 310,-