FjordSafari

Bli med på en unik opplevelse i UNESCO fjordlandskapet. Med RIB-båter kommer du tett på fjorden og fjellene i det vakre verdensarvområdet.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 640,-

Fjordsafari - tett på naturen

Nyt den storslåtte vestnorske naturen fra åpne RIB-båter når vi tar deg med på en guidet tur på Aurlandsfjorden og verdsarvområdet Nærøyfjorden! Med maksimum 12 gjester i hver båt er du garantert en personlig opplevelse med våre kunnskapsrike guider. Du får et unikt innsyn i bygdene og livet langs fjorden og guiden deler lokale historier og sagn fra området. I det vakre fjordlandskapet er det et yrende dyreliv og underveis på turen speides det etter sel, nise og ørn. 

Bestill her:

Fra kr 640,-

Ofte stilte spørsmål

[Fjord Safari] Er FjordSafari og fjordcruise det samme?

Nei, FjordSafari er en tur i rib-båt, mens fjordcruise er på ferje.

[Fjord Safari] Må jeg ha på varme klær?

Det er ikke nødvendig å ha på seg spesielle klær, da du blir utstyrt med alt du trenger fra FjordSafari-mannskapet. Likevel anbefaler vi at du har på varme klær om vinteren.

[Fjord Safari] Er det noen nedre aldersgrense for barn, eller kan man ta med en baby på turen?

Turen passer for alle aldre, men hvis du har spesielle behov, ber vi deg kontakte FjordSafari-kontoret på telefon 57 63 33 23. Anbefalt aldersgrense er seks år.

[Fjord Safari] Kjører båten nærme land?

Ja, noen ganger kjører båten veldig nærme fosser og grender, og du får mulighet til å ta flotte bilder.

[Fjord Safari] Kan jeg kjøre bare én vei på FjordSafari?

Nei, alle FjordSafari-turene er rundturer.

Se også

Flåmsbana

Flåmsbana

Flåmsbana er en av verdens mest spektakulære togreiser, og en av de største attraksjonene i Norge. Toget kjører fra enden av Aurlandsfjorden, en sidearm av Sognefjorden, og opp til høyfjellet ved Myrdal stasjon. Reisen vis...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 550,-