Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre vestlandsfjorden. Med innovativ design og verdensledende miljøteknologi får gjestene ombord en unik naturopplevelse samtidig som de setter ett fotavtrykk mindre på sine reiser.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 335,-

Den smale og spektakulære Nærøyfjorden er omkranset av bratte fjellsider med snødekte topper som rager 1800 meter over havet, med brusende fossefall og idylliske grender langs fjorden. Dette er et område som er vurdert til et av verdens vakreste fjordlandskap og som står på UNESCO sin verdensarvliste.

Tett på naturen med «Vision of the Fjords» 

Med Vision of The Fjords settes det en helt ny standard både på design og teknologi. Fartøyet er laget for å gi en maksimal turistopplevelse uansett vær. Det er høy komfort, store vinduer og designet er inspirert av stiformasjonene man finner i bratte fjellterreng. Her oppfordres turistene virkelig til å gå på taket og få en helt annen naturopplevelsene enn det et tradisjonelt turistfartøy tilbyr. 

Når båten ankommer de mest sårbare og spektakulære områdene går den over på batteridrift, og holder en hastighet på 10 knop. Da er båten i praksis helt stillegående. Det eneste man hører er naturens egne elementer. 

Vi tilbyr også våre klassiske fartøy på denne ruten, begge med avganger både fra Flåm og Gudvangen. 

Vinter Cruise

På vårt Vinter Cruise som går i perioden 1. oktober til 30. april er ikke fartøy (premium eller klassisk) forhåndsdefinert. The Fjords forbeholder seg retten til å alternere fartøy i sin flåte ut fra værforhold, kapasitet og teknisk vedlikehold. Merk at endringer kan oppstå på kort varsel. Informasjon om fartøy kan fås ved henvendelse til vårt kundesenter.

Se rutetider fjord cruise Nærøyfjord 2018 her

Notis: Rundtur kan kun bookes online.

Bestill her:

Fra kr 335,-

Ofte stilte spørsmål

[Nærøyfjord Sightseeing] Hvor finner jeg priser og rutetider for fjordcruiset?

Du finner priser og rutetider på nettsidene våre: www.visitflam.com/en/informasjon/brochures/   

[Nærøyfjord Sightseeing] Stopper båten noen steder så vi kan gå av og på?

Det er mulig å gå av og på båten flere steder, men du trenger en ny billett til hver strekning. Vi tilbyr ikke dagsbilletter. Kontakt turistinformasjonen for mer informasjon.

[Nærøyfjord Sightseeing] Kan vi ta med bilen på båten?

Nei, vi har dessverre ikke bilferjer, bare passasjerferjer. 

[Nærøyfjord Sightseeing] Hvilke fjorder besøker vi på båtturen?

På turen går båten på Nærøyfjorden, som står på UNESCOs verdensarvliste, og Aurlandsfjorden, som er en fjordarm av Sognefjorden. 

[Nærøyfjord Sightseeing] Hvor kan jeg kjøpe billetter til fjordcruiset?

Du kan kjøpe billetter på nettsidene våre eller på turistinformasjonen. 

Se også