Flåmsekspressen

Ekspressbåt mellom Flåm og Balestrand med utvidede muligheter for flotte opplevelser på begge sider av Sognefjorden. 

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 275,-

Flåm til Balestrand

For besøkende i Flåm kan denne båtruten gi alle "morgenfugler" muligheter for å oppleve Balestrand og nordsiden av Sognefjorden. Avgang kl. 06:00 fra Flåm.

Du kan kombinere denne båtruten med andre ruter. Man kan velge å reise tur retur samme dag, eller kombinere med en overnatting som gir mulighet for å oppleve Fjærlandsfjorden, breen og Norsk Bremuseum. Det anbefales å kjøpe billett til fjordcruise Fjærlandsfjord i forkant.

Opplevelser i Flåm

Gjester fra Balestrand og Leikanger kan ta båten til Flåm for å kunne utforske det vakre Flåm og delta på aktiviteter som tilbys i nærområdene.

Båten fra Balestrand til Flåm har avreise kl 08:30 med ankomst 10:30. Turen kan du kombinere med overnatting og oppleve kjente serverdigheter som Flåmsbana, Stegastein utsiktpunkt, Fjordcruise Nærøyfjord, Undredal med flere. Det anbefales å kjøpe billett til utfluktene på forhånd.

Det er også mulighet for å knytte seg til ekspressbåten videre til Bergen, da med korrespondanse fra Leikanger eller Balestrand på morgenen. Selvsagt kan man reise motsatt retning også. 

Bestill her:

Fra kr 275,-

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar båten mellom Flåm og Balestrand?

Båtturen mellom Flåm og Balestrand tar 2 timer.

Hva kan man gjøre i Flåm?

I Flåm har man flere utflukter til attraksjoner som Flåmsbana, busstur til Stegastein Utsiktspunkt eller til Stalheim, båttur på Nærøyfjorden, besøk til Undredal, besøk til Aurlandskoen, ribtur på fjorden, oppleve Fretheim kulturpark for å nevne noen. Se under gjøre aktiviteter og avganger.

Hvordan får jeg oppleve breen fra Balestrand?

Her anbefales en båttur til Fjærland, hvor man kan oppleve vakker natur, breen og Norsk bremuseum. Se mer info om de 3 ulike utfluktene til Fjærland under gjøre.

Se også