Flåmsekspressen

Ekspressbåt mellom Flåm og Balestrand med utvidede muligheter for flotte opplevelser på begge sider av Sognefjorden. 

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 290,-

Flåm til Balestrand

For besøkende i Flåm kan denne båtruten gi alle "morgenfugler" muligheter for å oppleve Balestrand og nordsiden av Sognefjorden. Avgang kl. 06:00 fra Flåm.

Du kan kombinere denne båtruten med andre ruter. Man kan velge å reise tur retur samme dag, eller kombinere med en overnatting som gir mulighet for å oppleve Fjærlandsfjorden, breen og Norsk Bremuseum. Det anbefales å kjøpe billett til fjordcruise Fjærlandsfjord i forkant.

Opplevelser i Flåm

Gjester fra Balestrand og Leikanger kan ta båten til Flåm for å kunne utforske det vakre Flåm og delta på aktiviteter som tilbys i nærområdene.

Båten fra Balestrand til Flåm har avreise kl 08:30 med ankomst 10:30. Turen kan du kombinere med overnatting og oppleve kjente serverdigheter som Flåmsbana, Stegastein utsiktpunkt, Fjordcruise Nærøyfjord, Undredal med flere. Det anbefales å kjøpe billett til utfluktene på forhånd.

Det er også mulighet for å knytte seg til ekspressbåten videre til Bergen, da med korrespondanse fra Leikanger eller Balestrand på morgenen. Selvsagt kan man reise motsatt retning også. 

Se rutetider Flåm Express (Flåm-Balestrand) 2018

Bestill her:

Fra kr 290,-

Ofte stilte spørsmål

[Balestrand] Hvordan kommer jeg meg til Balestrand?

Du kan reise til Balestrand med båt, buss eller bil. Du finner ferjetider på nettsidene våre:  Du finner rutetider for bussen her. 

[Balestrand]Hvordan kommer vi fra Balestrand til Fjærland?

Du kan bli med på et fjordcruise mellom Balestrand og Fjærland. På den måten får du oppleve den flotte Fjærlandsfjorden. Du kan kjøpe billettene her.

[Balestrand] Hvor kan jeg finne mer informasjon om Balestrand?

For mer informasjon om Balestrand kan du kontakt turistinformasjonen på telefon 9487 7501 eller på

[Balestrand] Hva bør jeg besøke i Balestrand?

Balestrand er en liten fjordlandsby som har flere attraksjoner. Blant annet Sognefjord Akvarium, Sankt Olav Kirken, Norsk Reiselivsmuseum og Historiske Kviknes Hotel.

[Balestrand] Er det noen vandreturer i Balestrand?

Ja, det er flere vandreruter i Balestrand, blant annet Kreklingen Natursti og Tre Fjorder turen. Vennligst kontakt turistinformasjonen for mer informasjon på telefon 94877501 eller via

Se også