World Heritage Nærøyfjord

Nå kan du oppleve Nærøyfjorden i ditt eget tempo med vår lokale Nærøyfjord-båt. Med fire daglige avganger tur retur Gudvangen er du fleksibel til å gå i land og tilbringe tid i verdensarvområdet ved Styvi eller Dyrdal og returnere til Gudvangen med neste avgang.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 125,-

Gå i land og nyt naturen i Nærøyfjorden i eget tempo

Nærøyfjorden er omkranset av vakre omgivelser og har mye å by på, og den mektige naturen kan nå nytes til det fulle i ditt eget tempo. Ombord i vår World Heritage Nærøyfjord båt kan du gå i land og besøke små bosettinger, rusle langs den spektakulære fjorden eller gå lengre turer om du ønsker det.

Båten starter i Gudvangen, innerst i Nærøyfjorden, og seiler utover fjorden til henholdsvis Bleiklindi, Bakka, Styvi og Dyrdal. Her stopper båten for av- og påstigende passasjerer, før den igjen returnerer til Gudvangen. 

Populær vandretur med fantastisk utsikt

En svært populær vandretur er "Den Kongelige Postvegen", en 6 km lang sti langs Nærøyfjorden mellom Bleiklindi og Styvi. Postvegen dateres tilbake til 1600-tallet og var en viktig del av postforbindelsen mellom Bergen og Oslo. Fra vegen har du en fantastisk utsikt til høye fjell, UNESCO-fjorden og vakre bygder. Ønsker du å komme høyere opp i terrenget, er både Bakka og Dyrdal gode utgangspunkt. 

Båten snur i Dyrdal, men det vil også være mulig å være med båten fram og tilbake langs Nærøyfjorden på samme avgang om du skulle ønske det. 

Se rutetider World Heritage Nærøyfjord 2017 her

Bestill her:

Fra kr 125,-

Ofte stilte spørsmål

[Nærøyfjorden Hiking] Er det mulig å ta med sykkel ombord?

Nei, det er ikke mulig å ta med sykkel ombord.

[Nærøyfjorden Hiking] Er det mulig å gå mellom stedene langs fjorden?

Du kan bare gå langs fjorden mellom Styvi og Bleiklindi. Denne ruten heter Den kongelige postvegen og er seks kilometer lang. Det er også mulig å gå fra Gudvangen til Bakka og tilbake. 

[Nærøyfjorden Hiking] Hva er de mest populære vandrestiene?

En av de mest populære vandrestiene er Rimstigen, med et populært utgangspunkt i Bakka. Merk at dette er en krevende sti, så turen anbefales bare for erfarne fjellvandrere. 

[Nærøyfjorden Hiking] Hva må jeg ta med meg på turen?

Vi anbefaler at du tar med gode vandrestøvler, regntøy, vann og matpakke.

[Nærøyfjorden Hiking] Tilbyr dere guidede vandreturer?

Ja. Vi tilbyr en hikingtur ved Nærøyfjorden, og der er det alltid med en guide. Du kan få mer informasjon om denne turen ved å kontakte oss på info@visitflam.com eller se nettsiden www.visitflam.com/en/se-og-gjore/unesco-and-the-fjords/ .

Se også