Utforsk Flåm med miljøvennlig elbil

Lei en morsom og liten, men sprek elbil i 2 timer og opplev området rundt Flåm! De grønne bilene tar seg enkelt fram – uten å sette spor etter seg. Ingen miljøskadelige utslipp, bare ren moro!

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 1500,-

Urban grønn toseter

Med den elektriske Renault Twizy kommer du tett på naturen og får tilnærmet lydløse naturopplevelser. Bilen har åpen kupe og er spesiell med to sitteplasser etter hverandre - perfekt for å dele de flotte naturinntrykkene med en god venn. 

Twizy er 100 prosent elektrisk, er lettkjørt, tar liten plass og er lett å parkere. Bilen er utstyrt med 3-punkts sikkerhetsbelte og airbag for å ivareta din sikkerhet. Det er enkelt og trygt å kjøre el-bilen og vi gir deg nødvendig opplæring før du legger ut på tur. For å leie Renault Twizy må du ha gyldig førerkort. Barn må være over 15 kg.

Du leier bilen for 2 timer og vi har to tilpassede turer å velge mellom - tur opp i høyden til Stegastein utsiktspunt eller tur til Aurlandsvangen og Vassbygdi. 

Du kan legge bort kart og guidebok og høre på bilens GPS audio-guide som snakker til deg mens du kjører gjennom verdensarvlandskapet. Den kommer med gode anbefalinger og viser deg de beste stedene å stoppe! Bilene er utstyrt med audio-guiding på norsk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.   

Sprek ferd til utsiktspunktet Stegastein

Dette er turen for deg som liker å komme deg opp i høyden for å få overblikk over det vakre naturlandskapet. Først kjører du mot det hyggelige bygdesenteret Aurlandsvangen. Deretter klatrer du og bilen oppover bakkene mot det svimlende utsiktspunktet Stegastein. Her får du panoramautsikt over fjord og fjell, 650 meter over fjorden. Kjører du litt videre, kan du ta bena fatt og rusle en liten tur i det fri for å oppleve ett «urørt» panorama. 

Turen byr på vakre opplevelser og utsikt i alle retninger – denne turen har kribling-i-magen-garanti!

«Elektrisk» tur langs elven

Det kan være tungt å gå mot strømmen, men på denne turen går det lekende lett! Med el-bilen kjører du rett og slett mot kilden for den fornybare vannkraften som forsyner eit stort område med elektrisitet. På denne «elektriske historieturen» skal du innom det hyggelege bygdesenteret Aurlandsvangen, før du følger elven gjennom en frodig dal mot snuplassen i Vassbygdi.

Ta deg gjerne en rast ved elvebredden på turen og nyt den vakre utsikten. 

Bestill her:

Fra kr 1500,-

Ofte stilte spørsmål

[Aurland] Hva kan jeg se og gjøre i Aurland?

I Aurland finner du Aurland skofabrikk og économusée, Galleri Winjum, som er glassblåseri og butikk, og Aurland kirke. Fra Aurland kan du også ta bussen som går til utsiktspunktet Stegastein. Du kan bestille turen på nettsidene våre: www.visitflam.com/en/se-og-gjore/aktiviteter/stegastein-roundtrip/

[Aurland] Er veien til Stegastein åpen hele året?

Ja, veien opp til Stegastein er åpen hele året, men veien videre over fjellet til Lærdag er vinterstengt. For mer informasjon kan du sjekke vegvesenet sin sider på www.vegvesen.no

For mer informasjon kan du også kontakte turistinformasjonen i Aurland på eller telefon 91794164

Se også

Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 335,-