Skyttelbuss Aurland-Flåm-Gudvangen

Skyttelbuss Aurland - Flåm - Gudvangen t/r
Skyttelbuss Aurland - Flåm - Gudvangen

Bestill skyttelbuss som korresponderer med ditt cruise på Nærøyfjorden. Bussen kjører direkte i skyttel mellom Aurland, Flåm og Gudvangen.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 60,-

Buss som korresponderer med fjord cruise Nærøyfjord

Bussen korresponderer med våre fjordcruise på Nærøyfjorden og gir deg fleksibiltet til å velge hvillke buss- og båtavganger som passer deg best. Skyttelbussen er tilgjengelig hele året.

Du velger selv om du ønsker avreise fra Aurland, Flåm eller Gudvangen, avhengig av hvilke planer du har for ditt opphold i Flåm eller Gudvangen.

Avgang- og ankomsttidene på skyttelbuss og båt er satt opp slik at du kan tilpasse en rundtur med buss og cruise på ca 3,5 timer. Ønsker du lengre opphold mellom buss og cruise på fjorden velger du neste avgang.

Avstanden mellom båthavn og busstasjon i både Flåm og Gudvangen er under 100 meter, men vi anbefaler at du beregner noe tid mellom ankomst/avgang mellom buss og cruise.

Se rutetider for skyttelbuss Aurland - Flåm - Gudvangen 2017 her

Bestill her:

Fra kr 60,-

Ofte stilte spørsmål

Se også

Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Bli med på UNESCO fjordcruise og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Dette er en kombinert rundtur med båt og buss og den har flere daglige avganger mellom Flåm og Gudvangen.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 400,-
World Heritage Nærøyfjord

World Heritage Nærøyfjord

Nå kan du oppleve Nærøyfjorden i ditt eget tempo med vår lokale Nærøyfjord-båt. Med fire daglige avganger tur retur Gudvangen er du fleksibel til å gå i land og tilbringe tid i verdensarvområdet ved Styvi eller Dyrdal og...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 125,-