Skyttelbuss Aurland-Flåm-Gudvangen

Skyttelbuss Aurland - Flåm - Gudvangen t/r
Skyttelbuss Aurland - Flåm - Gudvangen

Bestill skyttelbuss som korresponderer med ditt cruise på Nærøyfjorden. Bussen kjører direkte i skyttel mellom Aurland, Flåm og Gudvangen.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 65,-

Buss som korresponderer med fjord cruise Nærøyfjord

Bussen korresponderer med våre fjordcruise på Nærøyfjorden og gir deg fleksibiltet til å velge hvillke buss- og båtavganger som passer deg best. Skyttelbussen er tilgjengelig hele året.

Du velger selv om du ønsker avreise fra Aurland, Flåm eller Gudvangen, avhengig av hvilke planer du har for ditt opphold i Flåm eller Gudvangen.

Avgang- og ankomsttidene på skyttelbuss og båt er satt opp slik at du kan tilpasse en rundtur med buss og cruise på ca 3,5 timer. Ønsker du lengre opphold mellom buss og cruise på fjorden velger du neste avgang.

Avstanden mellom båthavn og busstasjon i både Flåm og Gudvangen er under 100 meter, men vi anbefaler at du beregner noe tid mellom ankomst/avgang mellom buss og cruise.

Se rutetider for skyttelbuss Aurland - Flåm - Gudvangen 2018 her

Bestill her:

Fra kr 65,-

Ofte stilte spørsmål

[Nærøyfjord Round-trip] Hvor finner jeg priser og rutetider for fjordcruiset?

Du finner priser og rutetider på nettsidene våre: www.visitflam.com/en/informasjon/brochures/   

[Nærøyfjord Round-trip] Er buss- og båtturene guidet?

Vi har et audioguide-system på båtene, men ikke på bussene. Guidesystemet på båten er tilgjengelig på flere språk. 

[Nærøyfjord Round-trip] Er det enkelt å finne avreisestedene?

Ferjeterminalen og bussholdeplassen i Flåm ligger bare noen få meter fra togstasjonen. Hvilken kai båten går fra, kan variere fra dag til dag, så sjekk informasjonsskiltene og skjermene i Flåm, eller kom innom turistinformasjonen for å få mer informasjon. 

I Gudvangen ligger bussholdeplassen ved parkeringsplassen. Se etter Visit Flåm-skiltene. Båten går fra havna i Gudvangen.

[Nærøyfjord Round-trip] Må jeg skrive ut billetten?

Vi foretrekker at passasjerene skriver ut billettene slik at ombordstigningen går raskere. Hvis du ikke har mulighet for å skrive ut billetten, må du ha bestillingsreferansen klar når du går ombord. Da kan personalet finne frem bestillingen i systemet. Du kan også vise frem billetten elektronisk fra mobilen eller en annen enhet. 

[Nærøyfjord Round-trip] Bør jeg kjøpe billetten på forhånd?

Vi anbefaler sterkt at du kjøper billetten på forhånd via nettsidene våre. Dermed kan du være sikker på at du kommer med på den avgangen du ønsker. Du kan også kjøpe billetter på turistinformasjonen i Flåm. 

Se også

Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Bli med på UNESCO fjordcruise og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Dette er en kombinert rundtur med båt og buss og den har flere daglige avganger mellom Flåm og Gudvangen.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 430,-
Flåmsbana

Flåmsbana

Flåmsbana er en av verdens mest spektakulære togreiser, og en av de største attraksjonene i Norge. Toget kjører fra enden av Aurlandsfjorden, en sidearm av Sognefjorden, og opp til høyfjellet ved Myrdal stasjon. Reisen vis...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 550,-