Stegastein Utsiktspunkt

Stegastein viewpoint at spring
Summer at Stegastein viewpoint
Autumn at Stegastein Viewpoint
Stegastein Viewpoint in Winter

Opplev den spektakulære utsiktsplattformen Stegastein, 650 meter over Aurlandsfjorden. Bestill sightsseingtur med panoramautsikt fra Flåm til Stegastein her!

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 290,-

Panoramautsikt over Aurlandsfjorden

Dette er en flott sightseeingtur som du bør få med deg når du er i Flåm! Buss fra Flåm via Aurland til det unike og spektakulære utsiktspunktet Stegastein. Bygget som henger 30 meter ut fra fjellsiden, 650 meter over fjorden, byr på en panoramautsikt uten sidestykke. Og et mer fantastisk utsyn over fjorden, fjellene og det flotte fjordlandskapet skal du lete lenge etter.

Utsikten tar fullstendig pusten fra de fleste. Dette er det perfekte sted for gode feriebilder. Stegastein ligger langs fjellvegen mellom Aurland og Lærdal og er en del av satsningen Nasjonale turistveger.

Se rutetider her: Rutetider 2017

Bestill her:

Fra kr 290,-

Ofte stilte spørsmål

Kan vi forhåndsbestille billetter til båt eller buss?

Ja, vi anbefaler å kjøpe billetter på vår nettside og print ut reisedokument/billett som du viser ved ombordstigning. Billetter kan også kjøpes i kundesenteret i Flåm før avreise.

Er bussturen guidet?

Ja, turene til Stegastein Viewpoint og Stalheim Viewpoint har inkludert Audio Guide der deles ut ombord i bussen. Settet består av et oversiktskart og audio guide/øreplugger.

Får jeg pengene tilbake dersom det er dårlig vær?
Nei, det er ingen refusjon av billett grunnet dårlig vær.
Har dere barneseter i bussene?
Ja, det er både sitteputer og barneseter tilgjengelig i bussene. Kontakt sjåfør i god tid før avgang.
Hvor starter turene?

I Flåm starter alle båtavganger i hovedsak fra kai nummer 1. Alle bussutfluktene starter fra den regulære bussholdeplassen vis-a-vis stasjonsbygget og kundesenteret i Flåm.

Se også

Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 310,-