Opplev vakre Flåm fra sykkelsetet

Flåm er ideelt utgangspunkt for sykkeltur i vakre omgivelser. Lei sykkel for en dag og utforsk området på egenhånd. Enten du velger å sykle langs Aurlandsfjorden eller vil utforske det gamle sentrum av Flåm, er terrenget flatt og passer således de fleste.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 380,-

Gang- og sykkelvei til Otternes Gård

Otternes Gård ligger midt mellom Aurland og Flåm og er et fint mål for en sykkeltur. Følg gang- og sykkelveien fra Flåm. Du sykler i flatt terreng og kommer tett på den storslåtte naturen. Sykkelveien går langs Aurlandsfjorden og bratte fjell stuper ned i den vakre fjorden. Etter ca 4 km krysser du hovedvegen og fortsetter på en 300m lang grusveg opp til bygdetunet. Tunet har røtter tilbake til 1600-tallet og er omgitt av et frodig landskap med en fantastisk utsikt over Aurlandsfjorden. Et flott sted å bare nyte stillheten og de vakre omgivelsene

Flåm Kirke

Et annet tips til en flott sykkeltur er til Flåm Kirke i gamle sentrum av Flåm. Fra Flåm stasjon sykler du ca 4 km i flatt terreng på vegen langs jernbanelinjen og elven. Naturen er vakker og langs veien passerer du flere vannfall. 

Flåm Kirke er en langkirke fra år 1670. Med sine dekorasjoner på veggene i kirkeskipet er dette en særegen kirke. Dikteren Per Sivle er født på nabogården, og her kan du se bautasteinen som er reist til minne om han.

Bestill her:

Fra kr 380,-

Ofte stilte spørsmål

[Flåm] Bør jeg tilbringe mer enn én dag i Flåm?

Ja, helt klart. Én dag er ikke nok til å oppleve Flåm og området rundt. 

[Flåm] Kan dere anbefale noen overnattingssteder i Flåm?

Du finner informasjon om overnatting i Flåm under spise og sove på nettsidene våre.

[Flåm] Kan man leie sykkel eller kayak i Flåm?

Ja, vennligst kontakt turistinformasjonen i Flåm på telefon 9923 1500 eller på

Se også

Gå eller sykle Flåmsdalen

Gå eller sykle Flåmsdalen

Utforsk Flåmsdalen til fots eller fra sykkelsetet! Kombiner den vakre togreisen, Flåmsbana, med en idyllisk tur ned den frodige Flåmsdalen. Ruten går langs siste delen av den populære Rallarvegen, og ender opp igjen i Flåm...

Pakken inneholder:

  • Enveisbillett med Flåmsbana
  • Kart over Flåmsdalen kan plukkes opp på kundesenteret i Flåm eller du kan laste det ned her.

Lengde: 20 km (grusvei øverste del/asfalt nederste del)
Vanskelighetsgrad: middels

Bestill her:

Fra kr 390,-