Opplev vinterlandskapet på truger

Trugetur Stegastein utsiktspunkt
Trugetur Stegastein utsiktspunkt

Bli med å oppleve det vakre vinterlandskapet i fjellsiden ved Aurlandsfjorden på truger! Dette er en fantastisk måte å komme tett på naturen i fjellet om vinteren – og få en slående utsikt over Aurlandsfjorden og områdene rundt.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 775,-

Unik måte å oppleve vinterlandskapet

Trugetur i det spektakulære fjellandskapet over Aurlandsfjorden er en morsom måte å komme tett på naturen om vinteren. Du blir kjent med de lokale fjellene ikledd vinterdrakt på tradisjonelt norsk vis. Bruk av truger på snøen strekker seg langt tilbake historien, for med truger kan du nemlig gå på snøflaten uten å bryte gjennom snøen.

Det kreves ingen erfaring med truger for å delta – guiden vil lære deg hvordan bruke trugene. Guiden vil i tillegg lære deg historien bak truger, samt stoppe underveis på turen for å formidle sin kunnskap om området du befinner deg i. Du vil passere flere utsiktpunkt hvor du kan se den vesle bygda Undredal, innover til Flåm - og alle de høye fjelltoppene som omkranser den dype fjorden under deg. Tradisjon tro, blir det servert drikke som vil varme deg på turen. 

Praktisk informasjon

Turen starter fra Flåm med minibuss til Aurland og opp til Stegastein utsiktspunkt. Underveis vil guiden fortelle om livet på fjellgårdene dere kjører forbi. Vel fremme ved Stegastein begynner turen på truger som vil ta rundt 1,5 time. Sammenlagt vil turen ta 3-4 timer.

Det tilbys guidet turer hver dag fra januar til mars. Turen passer for de fleste med generelt god helse. Husk varme klær. 

Bestill her:

Fra kr 775,-

Ofte stilte spørsmål

[Flåm] Bør jeg tilbringe mer enn én dag i Flåm?

Ja, helt klart. Én dag er ikke nok til å oppleve Flåm og området rundt. 

Se også

Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 335,-
FjordSafari

FjordSafari

Bli med på en unik opplevelse i UNESCO fjordlandskapet. Med RIB-båter kommer du tett på fjorden og fjellene i det vakre verdensarvområdet.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 640,-