Vikinglandsbyen Njardarheimr

Vkinger samlet i Njardarheimr
Njardarheimr vikinger
Njardarheimr vikinger Gudvangen
Vikingeleir marked

Opplev vikinglandsbyen Njardarheimr i Gudvangen! Her kommer du tett på det autentiske livet som vikingene levde når de ikke var ute på tokt.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 195,-

En ekte vikinglandsby med ekte vikinger

I vikingtiden var Gudvangen et viktig handelssted og det sies at stedsnavnet betyr "Gudenes slette ved vannet".

I vikinglandsbyen Njardarheimr får du oppleve en autentisk landsby slik vikingene levde for 1000 år siden når Gudvangen fikk navnet sitt. Her er ikke skuespillere, men ekte vikinger i alle aldre som har vikingtiden som en livsstil. De kjenner sin historie og har unik kunnskap om vikinglivet som de ønsker å vise og dele med deg! 

Maten i leiren tilberedes fra gamle oppskrifter med ingredienser som var tilgjengelig på den tiden. Det vil også være salg av ekte håndlagde vikingvarer. 

Omvisning og andre aktiviteter

Bli med på "Viking opplevelsen", en guidet omvisning i landsbyen. Du kan også delta i øksekasting eller bueskyting, slå av en prat med vikingene eller prøve ut ulike håndverk. Ekte vikinglunsj serveres i mathuset.

Velkommen tilbake til vikingtiden! 

Bestill her:

Fra kr 195,-

Se også

Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 335,-