Damenes aften – Stand Up og bobler på Fretheim Hotel

Hele tre flotte damer kommer for å underholde deg på Fretheim Hotel den 17 mars. Sammen byr de på en variert, innholdsrik og morsom kveld. Vi rammer inn kvelden ved å servere enkel fingermat og bobler i glasset. En ypperlig aften å invitere venninegjengen med på , og samtidig få trent lattermusklene!

Pakken inkluderer:

  • Enkel fingermat, appetriff og stand-up
  • Overnatting med frukost

Bestill her:

Fra kr 1145,-

Stand-up komiker Sofie Frøysaa har turnert med soloshowet 'Ambisiøs og deprimert', som handler om å vokse opp i Bibelbeltet med to mødre, der en har Tourettes syndrom. Til våren gir hun ut bok med Ulrikke Falch.

Tonje Holm Sandnes har i hele høst vært programleder i 'Lørdagssalongen med Tonje' på Storm Bar, der har hun intervjuet kjente og interessante personligheter. I tillegg til dette har hun siden 2016 produsert humorinnslag for NRK Satiriks sammen med Thomas Teige.

Sandra Spjelkavik er standup-komiker, og blir omtalt som åpen, ærlig og usminket på scenen. Hun har også lang erfaring fra revyscenen. Sammen med Tonje Holm Sandnes utgjør de en humorduo som har gjort stor suksess i Bergen med flere forestillinger på Ole Bull Scene. Den siste forestillingen 'Helt i tiden' ble nominert til to komipriser i 2017: Årets sceneforestilling og Årets gjennombrudd.

Priser:

Enkel fingermat, appertiff og stand-up kr 595* (Kl. 19.00)

Enkel fingermat, appertiff, stand-up og overnatting kr 1145 per person i dobbeltrom 

 

*For bordbestillling ring tlf. 57 63 63 00 eller send epost til: 

Bestill her:

Fra kr 1145,-

Se også

Hagekonsert med Bernhoft & The Fashion Bruises

Hagekonsert med Bernhoft & The Fashion Bruises

Det er en stor glede å lansere Jarle Bernhoft and The Fashion Bruises til hagekonserten vår i mai neste år. Med en utrolig stemme, fantastiske konserter og innovativ låtskriving, blir dette en konsert av ypperste klasse.

·       Hotellhagen på Fretheim Hotel, lørdag 26.05.18

·       Konsertpakke som inkluderer billett, overnatting, middag og frokost.

Bestill her:

Fra kr 1845,-