Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Bli med på UNESCO fjordcruise og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Dette er en kombinert rundtur med båt og buss og den har flere daglige avganger mellom Flåm og Gudvangen.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 400,-

Den smale og spektakulære Nærøyfjorden er omkranset av bratte fjellsider med snødekte topper som rager 1800 meter over havet, med brusende fossefall og idylliske grender langs fjorden.

Dette er et område som er vurdert til et av verdens vakreste fjordlandskap og som står på UNESCO sin verdensarvliste.

Velg selv hvor du ønsker å starte rundturen

Du kan velge å starte rundturen fra Flåm eller Gudvangen. Rundreisen består av båt på fjorden og buss tilbake til startpunktet. 

Merk at det er ulike båter som seiler ruten. Ønsker du å oppleve fjorden ombord i vår nye innovative hybridbåt «Vision of the Fjords» velger du premium cruise. Vi tilbyr også fjordcruise med klassiske fartøy.  

Vinter Cruise

På vårt Vinter Cruise som går i perioden 1. oktober til 30. april er ikke fartøy (premium eller klassisk) forhåndsdefinert. The Fjords forbeholder seg retten til å alternere fartøy i sin flåte ut fra værforhold, kapasitet og teknisk vedlikehold. Merk at endringer kan oppstå på kort varsel. Informasjon om fartøy kan fås ved henvendelse til vårt kundesenter. 

Bestill her:

Fra kr 400,-

Ofte stilte spørsmål

Er det lov å spise medbrakt mat og drikke ombord i båten?
Nei, medbrakt mat og drikke er ikke tillatt ombord.
Hvor starter turene?

I Flåm starter alle båtavganger i hovedsak fra kai nummer 1. Alle bussutfluktene starter fra den regulære bussholdeplassen vis-a-vis stasjonsbygget og kundesenteret i Flåm.

Kan vi forhåndsbestille billetter til båt eller buss?

Ja, vi anbefaler å kjøpe billetter på vår nettside og print ut reisedokument/billett som du viser ved ombordstigning. Billetter kan også kjøpes i kundesenteret i Flåm før avreise.

Kan vi ta med barnevogn ombord i båten eller på bussen?
Ja, men den må kunne slås sammen.
Er rundturene guidet?

Det er ingen person som guider på turene, men Turene til Stegastein Viewpoint og Stalheim Viewpoint har inkludert Audio Guide der deles ut ombord i bussen. Settet består av et oversiktskart og audio guide/øreplugger.

Se også

Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 310,-