Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Bli med på UNESCO fjordcruise og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Dette er en kombinert rundtur med båt og buss og den har flere daglige avganger mellom Flåm og Gudvangen.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 430,-

Den smale og spektakulære Nærøyfjorden er omkranset av bratte fjellsider med snødekte topper som rager 1800 meter over havet, med brusende fossefall og idylliske grender langs fjorden.

Dette er et område som er vurdert til et av verdens vakreste fjordlandskap og som står på UNESCO sin verdensarvliste.

Velg selv hvor du ønsker å starte rundturen

Du kan velge å starte rundturen fra Flåm eller Gudvangen. Rundreisen består av båt på fjorden og buss tilbake til startpunktet. 

Merk at det er ulike båter som seiler ruten. Ønsker du å oppleve fjorden ombord i vår nye innovative hybridbåt «Vision of the Fjords» velger du premium cruise. Vi tilbyr også fjordcruise med klassiske fartøy.  

Vinter Cruise

På vårt Vinter Cruise som går i perioden 1. oktober til 30. april er ikke fartøy (premium eller klassisk) forhåndsdefinert. The Fjords forbeholder seg retten til å alternere fartøy i sin flåte ut fra værforhold, kapasitet og teknisk vedlikehold. Merk at endringer kan oppstå på kort varsel. Informasjon om fartøy kan fås ved henvendelse til vårt kundesenter. 

Notis: Rundtur kan kun bookes online.

Bestill her:

Fra kr 430,-

Ofte stilte spørsmål

[Nærøyfjord Round-trip] Bør jeg kjøpe billetten på forhånd?

Vi anbefaler sterkt at du kjøper billetten på forhånd via nettsidene våre. Dermed kan du være sikker på at du kommer med på den avgangen du ønsker. Du kan også kjøpe billetter på turistinformasjonen i Flåm. 

[Nærøyfjord Round-trip] Hvor finner jeg priser og rutetider for fjordcruiset?

Du finner priser og rutetider på nettsidene våre: www.visitflam.com/en/informasjon/brochures/   

[Nærøyfjord Round-trip] Er buss- og båtturene guidet?

Vi har et audioguide-system på båtene, men ikke på bussene. Guidesystemet på båten er tilgjengelig på flere språk. 

[Nærøyfjord Round-trip] Er det enkelt å finne avreisestedene?

Ferjeterminalen og bussholdeplassen i Flåm ligger bare noen få meter fra togstasjonen. Hvilken kai båten går fra, kan variere fra dag til dag, så sjekk informasjonsskiltene og skjermene i Flåm, eller kom innom turistinformasjonen for å få mer informasjon. 

I Gudvangen ligger bussholdeplassen ved parkeringsplassen. Se etter Visit Flåm-skiltene. Båten går fra havna i Gudvangen.

[Nærøyfjord Round-trip] Kan man kjøpe mat og drikke ombord?

Ja, det er kiosk med enkel servering ombord på alle båtene. Kontakt oss dersom du ønsker å bestille mat til grupper. Vi tilbyr tilpassede gruppemenyer. 

Se også

Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 335,-