Flåm Weekend

Hotel og Flåmsbana
Hotelweekend i fjordlandskapet

I den vakreste tiden av året tilbyr Flåm AS et avslappende opphold i det vestnorske fjordlandskapet med overnatting på historiske Fretheim hotel og en reise med den spektakulære Flåmsbana. 

Pakken inneholder:

2 overnattinger på Fretheim Hotel

Frokost og middag

Kveldsavgang med Flåmsbana

Bestill turen her:

Fra kr 1790,-

Weekend-pakken i Flåm inkluderer 2 netter med helpensjon på historiske Fretheim Hotel. Middagene bestående av kortreist mat nyter dere i vakre omgivelser. Fretheim Hotel er stolte av å bruke de beste råvarene Vestlandet har å tilby for å skape minneverdige og unike matopplevelser.

I løpet av helgen vil dere også ta en tur på Flåmsbana - verdens vakreste togreise. Flåmsbana tar dere med fra fjordlandskapet til høyfjellet, langs med Rallarveien. I løpet av turen kan dere se Kjosfossen, Rjoandefossen og vakker natur.

Bestill turen her:

Fra kr 1790,-

Se også

Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Nærøyfjord Sightseeing rundtur

Bli med på UNESCO fjordcruise og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Dette er en kombinert rundtur med båt og buss og den har flere daglige avganger mellom Flåm og Gudvangen.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill turen her:

Fra kr 400,-
FjordSafari

FjordSafari

Bli med på en unik opplevelse i UNESCO fjordlandskapet. Med RIB-båter kommer du tett på fjorden og fjellene i det vakre verdensarvområdet.

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill fjordsafari her

Fra kr 590,-