Hagekonsert med Bernhoft & The Fashion Bruises

Det er en stor glede å lansere Jarle Bernhoft and The Fashion Bruises til hagekonserten vår i mai neste år. Med en utrolig stemme, fantastiske konserter og innovativ låtskriving, blir dette en konsert av ypperste klasse.

·       Hotellhagen på Fretheim Hotel, lørdag 26.05.18

·       Konsertpakke som inkluderer billett, overnatting, middag og frokost.

Bestill her:

Fra kr 1845,-

Turnè og nytt album fra Bernhoft

Det har hendt ekstremt mye i Jarle Bernhofts musikalske karriere på de ti årene som har gått siden debutalbumet «Ceramic City Chronicles»  ble sluppet. Et nytt album er på trappene på nyåret, denne gangen med fullt band, og innspillingen har blitt utført mer eller mindre live. 

Albumet har blitt formet av omveltingene som vi lever med i verden, der ting som miljøkrisen og flyktningproblematikk stadig skaper større motsetninger mellom mennesker, forteller Bernhoft.

Det nye albumet består av låter som er hakket mer up-beat enn tidligere materiale, og har anslag av ren rock uten at Bernhoft vil stemple det som retro. Bernhoft har nylig avsluttet en verdensturne, og vil legge ut på veien til våren, der Fretheim Hotel er en av plassene den særdeles aktuelle artisten besøker.

Lokalt preg med internasjonal kjendisfaktor

Fjorårets hagefest med Eva Weel Skram ble en suksess, og nå fortsetter trenden med å tilby tilreisende så vel som lokale, en naturskjønn musikkopplevelse i hotellhagen til historiske Fretheim Hotel.

Med en internasjonal anerkjent artist. Vil det bli en skjønn foreining «av» vårt lokale preg på både mat-opplevingen, drikken, så vel som de historiske rammene Fretheim Hotel tilbyr.

Enkelt billetter kan tingest via www.ticketmaster.no

Bestill her:

Fra kr 1845,-

Ofte stilte spørsmål

[Fretheim Hotel] Hvor langt er det fra togstasjonen til Fretheim Hotel?

Det er rundt 150 meter fra togstasjonen til Fretheim Hotel.

[Fretheim Hotel] Er det gratis Wi-Fi på Fretheim Hotel?

Ja, det er gratis Wi-Fi på alle rommene og i fellesarealene for hotellgjester på Fretheim Hotel.

[Fretheim Hotel] Er det gratis parkering på Fretheim Hotel?

Ja, det er gratis parkering ved hotellet.

[Fretheim Hotel] Har Fretheim Hotel rom som egner seg for rullestolbrukere?

Ja, Fretheim Hotel har to rullestolvennlige rom. De ligger begge i første etasje, ikke langt fra resepsjonen. Hvis du har spesielle behov, kan du kontakte hotellresepsjonen på telefon 992 026 10.

[Fretheim Hotel] Er det mulig å få matservering etter at restauranten er stengt?

Hvis du ønsker å få servert mat etter at restauranten er stengt, for eksempel ved sen ankomst, må du kontakte hotellet på forhånd for å få mer informasjon. 

Se også