Ski og Fjord

Nyt flotte skidager i snøsikre Myrkdalen kombinert med opphold på historiske Fretheim Hotel. Nå tilbyr vi deg gunstige skipakker med overnatting i 2 netter i standard rom med frokost og 2 dagers skikort i Myrkdalen.

Myrkdalen skisenter

22 varierte løyper og 9 heiser

Skiutleie med bredt utvalg for alle aldre og nivå

Skiskole 

Bestill her:

Fra kr 1580,-

Skiglede i Myrkdalen   

Familievennlige Myrkdalen er Vestlandets største skisenter og ligger i den nordlige delen av Voss kommune, kun 45 minutters kjøring fra Flåm. Skisenteret byr på familievennlige bakker, løyper i alle vanskelighetsgrader, skicross-løyper, parker og et herlig off-piste terreng. Alt lagt tilrette for at både store og små skal trives.  

Bo godt på historiske Fretheim Hotel 

Fretheim Hotel er stolt medlem av De Historiske Hotel og spisesteder. God mat og lun stemning gjør at gjestene kan senke skuldrene og bare nyte med alle sanser etter fine skiopplevelser i bakken. Maten er i stor grad hentet fra gårdene i og rundt Aurland og blir foredlet på både tradisjonelt, og nytenkende vis på kjøkkenet.

Hotellet ligger i hjertet av Flåm med spektakulær utsikt mot fjord og fjell. Et opphold på Fretheim Hotel gir deg også et flott utgangspunkt for en tur med den verdenskjente Flåmsbana og fjord cruise på Nærøyfjorden i UNESCO verdensarvparken.

Bestill her:

Fra kr 1580,-

Ofte stilte spørsmål

[Fretheim Hotel] Er det gratis parkering på Fretheim Hotel?

Ja, det er gratis parkering ved hotellet.

[Fretheim Hotel] Hvor lenge har restauranten åpent om kvelden?

Restauranten har åpent til kl. 21.00 i lavsesongen og kl. 21.30 i høysesongen.

[Fretheim Hotel] Er det gratis Wi-Fi på Fretheim Hotel?

Ja, det er gratis Wi-Fi på alle rommene og i fellesarealene for hotellgjester på Fretheim Hotel.

Se også

Flåmsbana

Flåmsbana

Flåmsbana er en av verdens mest spektakulære togreiser, og en av de største attraksjonene i Norge. Toget kjører fra enden av Aurlandsfjorden, en sidearm av Sognefjorden, og opp til høyfjellet ved Myrdal stasjon. Reisen vis...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 550,-
Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 335,-