Vintereventyr i fjord-Norge

  • Kun Online

Oppdag hjerte av Vestnorsk fjell- og fjordlandskap i rå vinterdrakt. Denne tur- og opplevelse pakken kombinerer det snøsikre fjellparadiset Myrkdalen, den UNESCO-listede Nærøyfjorden, Stegastein utsiktspunkt i Aurland og den unike Flåmsbana, mens du bor på komfortable hotell.

Inkludert i pakken:

2 netter Myrkdalen Hotel, inkludert halvpensjon
2 netter Fretheim Hotel,  inkludert halvpensjon
2 dagers heiskort Myrkdalen Fjelllandsby
Après ski kveld under åpen himmel
Transport til Flåm
Fjord Cruise på UNESCO-listede Nærøyfjorden
Tur til Stegastein utsiktspunkt
Flåmsbana

Ankomst dager: Søndag, Mandag, Tirsdag og Onsdag

Itinerary - The Magical Snow & Fjord Experience

Bestill her:

Fra kr 6929,-

Ski- og vinteraktiviteter Myrkdalen
Vintereventyret starter i pudderparadiset Myrkdalen. Her bor du godt på moderne Myrkdalen Hotel, med ski inn - ski ut tilkomst til skisenteret. Under oppholdet får du dagskort i skisenteret og kan boltre deg i 22 ulike løyper i alle vanskelighetsgrader, parker, skicross-løype og herlig off-piste terreng.

Dersom du ikke står på ski er det mulig å bestille andre aktiviteter som for eksempel aketur, trugetur, og tur med hest og slede. Ver oppmerksom på at disse aktivitetene uten ski ikke er inkludert i pakken. Siste kveld i Myrkdalen blir stemningsfull med bål og varm drikke under åpen himmel.

Fjord opplevelser i Flåm

Fra Myrkdalen transporteres du med buss til Flåm og det historiske Fretheim Hotel. Hotellet har bar, bibliotek, stuer og restaurant med en fantastisk utsikt utover fjorden og fjellene. Restauranten er kjent for sin velsmakende mat basert på lokale råvarer.

Dagen etter senker du skuldrene og finner roen på fjordcruise gjennom den trange og majestetiske Nærøyfjorden – omkranset av stupbratte, snøkledde fjelltopper, og idylliske små bygder. I Flåm får du også bli med til utsiktspunktet Stegastein, som stikker 30 meter ut fra fjellsiden, 650 meter over Aurlandsfjorden, som gir deg panoramautsikt over det vakre fjord- og fjellandskapet rundt deg som garantert blir et minne for livet.

På avreisedagen får du bli med på en av verdens vakreste og bratteste jernbanestrekning Flåmsbana. På under timen har toget kravlet seg oppover fra rundt null til 867 meter over havet - forbi stupbratte fjellsider, titalls fossefall og frodig natur. Myrdal blir siste stopp for pakketuren. Herifra kan du ta tog tilbake til Bergen eller Oslo.

Verdt å vite: Toget fra Myrdal til Oslo eller Bergen er ikke inkludert i prisen. 

Togbilett kan bestilles via NSB

Bestill her:

Fra kr 6929,-

Ofte stilte spørsmål

[Fretheim Hotel] Hvor langt er det fra togstasjonen til Fretheim Hotel?

Det er rundt 150 meter fra togstasjonen til Fretheim Hotel.

[Stegastein] Hvor lang er stoppen på Stegastein Utsiktspunkt?

Turen stopper på Stegastein i mellom 25 og 30 minutter.

[Flamsbana] Hvilken side av toget er det best å sitte på?

Det er flott utsikt over dalen på begge sider av toget.

[Nærøyfjord Sightseeing] Kan man kjøpe mat og drikke ombord?

Ja, det er en kiosk med enkel servering av mat og drikke. 

Se også

Fjord Cruise Nærøyfjord

Fjord Cruise Nærøyfjord

Bli med på fjordcruise i UNESCO verdensarvparken og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Fra vårt nye og spennende hybrid-fartøy «Vision of the Fjords» kommer du ekstra tett på den vakre...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 335,-
Flåmsbana

Flåmsbana

Flåmsbana er en av verdens mest spektakulære togreiser, og en av de største attraksjonene i Norge. Toget kjører fra enden av Aurlandsfjorden, en sidearm av Sognefjorden, og opp til høyfjellet ved Myrdal stasjon. Reisen vis...

{{fact.key}}
{{fact.value}}

Bestill her:

Fra kr 550,-